Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Березня, 2024 р., 11:02
Робоча група "Прозорість і підзвітність" продовжує здійснювати свою місію щодо аналізу тендерних пропозицій громад Звенигородщини.
13 Березня, 2024 р., 10:43
Напрями реалізації стратегії відповідають євроінтеграційним зобовʼязанням за угодою про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, якою, зокрема, закріплено курс на активізацію співпраці з ЄС у сфері служб крові.  Стратегію схвалено на період до 2028 року. Також затверджено відповідний план заходів з її реалізації у 2024-2026 роках.
12 Березня, 2024 р., 16:55
Команда проєкту «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті», що виконується IREX у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси, оголошує новий набір учителів, які прагнуть упроваджувати сучасні методики навчання та сприяти розвитку медіаграмотності серед молодого покоління.
12 Березня, 2024 р., 16:51
Цьогоріч вчетверте обласною премією відзначать молодих науковців Черкащини, які отримали вагомі наукові здобутки при проведенні фундаментальних і прикладних наукових досліджень, успішно проводять наукові дослідження, здійснюють актуальні науково-технічні розробки, примножують здобутки для Черкаської області завдяки академічній активності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора