Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

18 Квітня, 2024 р., 16:40
В Україні близько 9 мільйонів осіб похилого віку – це  кожен п’ятий мешканець міста та кожен третій мешканець села. Серед них близько трьох мільйонів людей з інвалідністю, і їхня кількість постійно зростає.
18 Квітня, 2024 р., 14:50
На цьому наголосив заступник Міністра у справах ветеранів України Максим Кушнір під час участі у форумі “10 років війни. Шлях до Перемоги”. Захід проходив у місті Дніпро на одній зі станцій метрополітену.
18 Квітня, 2024 р., 14:45
В Україні стартує всеукраїнська інформаційно-освітня кампанія з підвищення рівня кібербезпеки українців. Ініціатором та організатором кампанії є Представництво Фонду цивільних досліджень і розвитку США в Україні (CRDF Global в Україні) за підтримки Державного департаменту США.
18 Квітня, 2024 р., 14:07
Опалювальний сезон завершується, і черкащани цікавляться, чи потрібно подавати повторно заяву для призначення субсидії. Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області інформують, що робити для продовження виплати на неопалювальний період.
18 Квітня, 2024 р., 12:20
Попри війну трансплантація в Україні продовжує стрімко розвиватися, а кількість органних трансплантацій зростати.
18 Квітня, 2024 р., 10:55
Відсьогодні стартує подання заявок на отримання державної субвенції для капітального ремонту або будівництва укриттів у закладах загальної середньої освіти. Громади, які хочуть податися на фінансову програму, впродовж 7 робочих днів мають долучитися до системи DREAM і внести свої проєкти.
18 Квітня, 2024 р., 10:40
Продовжуємо розповідати про цифрові можливості для пацієнтів. Раніше ми вже писали про цифрові сервіси для пацієнтів, а також про медичні інформаційні системи, які можуть бути одними із провайдерів таких послуг. Сьогодні ми розповімо саме про цифрові сервіси для пацієнтів, які надають медичні інформаційні системи (МІС), та їхню взаємодію з електронною системою охорони здоров’я (ЕСОЗ).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора