Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Березня, 2024 р., 14:45
Дякувати можна і треба. Та насамперед важливо проявляти повагу і пам’ятати про особисті кордони людини. На цьому наголошують фахівці Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді Оленою Зеленською.
08 Березня, 2024 р., 14:21
Зміцнення жіночого лідерства є однією з важливих складових місії Мінекономіки. Попри війну та стереотипи українські жінки докладають максимум зусиль для забезпечення нормального життя. Вони роблять неоціненний внесок у нашу боротьбу: створюють робочі місця, сплачують податки, тим само забезпечуючи оборону. Це звичайні українські жінки, які роблять надзвичайні речі. Таку думку висловила Перший віцепрем’єр-міністр України – Міністр економіки України Юлія Свириденко під час заходу «Життя жінок в Україні під час війни» за організації Європейського банку реконструкції та розвитку, який відбувся 7 березня.
08 Березня, 2024 р., 08:55
Детальніше у відео
07 Березня, 2024 р., 17:37
На Черкащині триває моніторинг прозорості публічних закупівель. Його проводять у межах діяльності робочої групи «Прозорість і підзвітність». Так, із 29 лютого по 7 березня у статусі «подання пропозицій» налічується 133 закупівлі з очікуваною вартістю понад 200 тис. грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора