Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Лютого, 2024 р., 18:20
Ґрунтовний діалог у широкому форматі. Стратегічно важливі питання. На виїзному засіданні Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Черкащина представила свої технологічні рішення та напрацювання у цій галузі. Про це розповів начальник ОВА Ігор Табурець.
27 Лютого, 2024 р., 15:33
Україна продовжує відігравати важливу роль у гарантуванні світової продовольчої безпеки. У 2023 році українські аграрії зібрали великий врожай зернових та олійних культур  – понад 70 млн тонн та експортували продукції на майже 22 млрд доларів. Це дуже важливий сигнал для світу, що Україна готова виробляти і доставляти їжу тим, хто її потребує.
27 Лютого, 2024 р., 11:51
На сьогодні у 20 регіонах України зафіксовано циркуляцію вірусів грипу.
27 Лютого, 2024 р., 11:50
Скоро в застосунку Дія відображатимуться освітні документи. Поки що цю послугу тестують. Про це інформують у Мфнцифри. Тепер не треба буде зберігати купу паперів та робити ксерокопії при прийомі на роботу, а також можна буде зареєструватися на вступ до ЗВО, використовуючи електронні документи про освіту. А якщо втратили атестат чи диплом — у кілька кліків отримати інформацію в електронній формі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора