Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За 7 місяців 2020 року центрами обслуговування платників Черкащини надано 79 тисяч адміністративних послуг

Дата: 02.09.2020 09:18
Кількість переглядів: 213

         При державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Черкаській області функціонують 22 Центри обслуговування платників, де платники податків можуть отримати інформаційні, консультативні та адміністративні послуги.

Центрами забезпечується надання 31 виду адміністративних послуг.

З переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Черкаській області, можна ознайомитись на офіційному субсайті «Територіальні органи ДПС у Черкаській області» у розділі «Адміністративні послуги».

Загалом у січні – липні 2020 року Головним управлінням ДПС у Черкаській області опрацьовано 79,7 тис. звернень у сфері надання адміністративних та надано 79,4 тис. адміністративних послуг. Найбільш поширені адміністративні послуги: видача картки платника податків (25,9 тис.); видача відомостей про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків (19,0 тис.); реєстрація платників єдиного податку (6,9 тис.); реєстрація книг обліку розрахункових документів (6,5 тис.); надання витягу з реєстру платників єдиного податку (5,9 тис.); видача (переоформлення, анулювання) ліцензій (дублікатів ліцензій) на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, сидром та перрі (5,1 тис.).

У зв’язку з прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co-V-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», прийом платників здійснюється за попереднім записом. Згідно Тимчасового (на період карантину) регламенту роботи центрів обслуговування платників ГУ ДПС у Черкаській області, прийом відвідувачів у центрах обслуговування платників здійснюється:

- з понеділка по четвер : з 10:00 до 17:00

- п’ятниця: з 10:00 до 15:45

- обідня перерва: з 12:00 до 12:45

- технічна перерва для санітарної обробки та провітрювання ЦОП здійснюється кожні дві години на 10-15 хвилин.

Звертаємо увагу, що  переглянути відеоуроки з роз’ясненнями, як користуватися електронними сервісами ДПС можна на порталі ДПС України, за посиланням https://www.tax.gov.ua/media-tsentr/videogalereya/videouroki/

 

За інформацією Головного управління ДПС у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора