Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щодо виплати разової грошової допомоги, ветерани війни (окрім військовослужбовців)

Дата: 27.02.2020 16:26
Кількість переглядів: 273

Фото без описуУправління соціального захисту населення  на виконання постанови КМУ № 112 від 19.02.2020 “Деякі питання виплати у 2020 році разової грошової  допомоги, передбаченої Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і “Про жертви нацистських переслідувань” та з метою забезпечення виплати разової грошової допомоги повідомляє наступне.

Головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області подає списки осіб, які перебувають на обліку в його органах та мають право на одержання разової грошової допомоги до Черкаського центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат.

Згідно п.2 постанови КМУ № 112 від 19.02.2020 ветерани (учасники бойових дій) з числа осіб, які не є пенсіонерами і не є військовослужбовцями звертаються за місцем роботи і списки на виплату грошової допомоги у такому випадку подаються відповідними підприємствами, установами та організаціями до Черкаського центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат.

Військові комісаріати, зокрема  Черкаський об’єднаний міський, відмовляються приймати заяви на виплату допомоги від учасників бойових дій, які не є військовослужбовцями та пенсіонерами.

Отже, враховуючи викладене та з метою забезпечення виплати разової грошової допомоги, ветерани війни (окрім військовослужбовців) звертатися із заявою про виплату допомоги та реквізитами банку до управління соціального захисту населення Звенигородської РДА. Заяву та реквізити банку можна відправляти через поштове відділення та на електронну адресу Управління. Зразок заяви додається.

Зразок заяви

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора