Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Допомагаємо укомплектуванню ЗСУ»

Дата: 03.02.2023 14:39
Кількість переглядів: 205

Державна служба зайнятості

 

Допомагаємо укомплектуванню ЗСУ

 

У рамках співпраці Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості та Звенигородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки 03 лютого 2023 року відбувся ярмарок військових вакансій. Мета заходу – інформування населення про військові вакансії та можливість укладання контракту на проходження військової служби.

У заході приймали участь представники Звенигородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, в.о. директора Звенигородської філії Черкаського ОЦЗ Андрій Федоренко, запрошені безробітні.

Т.в.о.начальника Звенигородського РТЦК та СП підполковник Едуард Короленко ознайомив присутніх з вимогами до кандидатів, наявними вакансіями за професіями та спеціальностями, акцентував увагу присутніх на терміни контракту, соціальні гарантії військовослужбовців. Докладно розповів шукачам роботи про порядок відбору громадян на військову службу за контрактом та в резерв Збройних Сил України, до навчальних частин та інших військових формувань. У ході заходу учасники активно ставили запитання та отримували на них кваліфіковані відповіді.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора