Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Січня, 2022 р., 08:50
В Україні дозволили бустерну дозу вакцини проти COVID-19 для всіх вакцинованих осіб віком від 18 років. Оптимальний термін ревакцинації – від 6 до 9 місяців після завершення первинного курсу вакцинації незалежно від того, якою вакциною щепилася людина. 
11 Січня, 2022 р., 08:20
Президент України Володимир Зеленський під час селекторної наради поставив Кабінету Міністрів завдання підготувати окрему програму виплати 1 тис. грн у межах програми «єПідтримка» для українських громадян віком 12-18 років, які пройшли повний курс вакцинації проти COVID-19.
10 Січня, 2022 р., 15:30
Як отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку найпопулярніших держпослуг, пов’язаних із працевлаштуванням.
10 Січня, 2022 р., 14:50
Початок січня на Черкащині видався відносно теплим. Температура повітря перевищувала звичні показники і більше відповідала березневій. Найхолодніша ніч з 10º морозу видалася 8 січня, в решту часу міцних морозів не було. Наразі на синоптичну арену виходить антициклон «Berhnard». Залучене в його циркуляцію арктичне повітря поширюється на Черкащину і на нас чекає морозна серія без істотних опадів.
10 Січня, 2022 р., 14:40
Захистіть дітей від 10 інфекційних хвороб – щеплюйте їх відповідно до Національного календаря (https://bit.ly/3JTDRhX).
10 Січня, 2022 р., 12:35
Відповісти на 90 запитань із цифрової грамотності? Легко! Міністерство цифрової трансформації популяризує ініціативу з навчання цифрових компетентностей.
10 Січня, 2022 р., 11:45
В усіх регіонах країни рятувальники проводять попереджувальну роботу, аби запобігти нещасним випадкам на водоймах у зимовий період. Та попри численні застереження, люди продовжують наражати свої життя на небезпеку. Хтось це робить заради кількох рибин. Дехто вважає, що легкого морозу достатньо, аби найближчий ледь замерзлий ставок можна було б використовувати як ковзанку. Кожен цей випадок – не лише порушення правил безпеки і байдуже ставлення до свого здоров’я, а й поганий приклад дітям.
10 Січня, 2022 р., 11:37
Спеціалісти Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області протягом 2021 року на підставі заяв, отриманих від фізичних та юридичних осіб, сільськогосподарських товариств і фермерських господарств, сформували й видали 67970 витягів із технічної документації про нормативну грошову оцінку (НГО) земельної ділянки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора