Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення

11 Вересня, 2019 р., 16:40
13  вересня 2019 року буде проводитись навчання та перевірка знань посадових осіб і фахівців з питань охорони праці, відповідальних за безпечну експлуатацію газового та теплового господарства.
10 Вересня, 2019 р., 17:11
З 7 вересня стартувала програма, згідно з якою голів районних державних адміністрацій області обиратимуть за допомогою проєкту LIFT.
19 Серпня, 2019 р., 12:06
Державне агентство автомобільних доріг України керуючись вимогами Законів України «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги» та постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування» з метою зменшення руйнувань асфальтобетонного покриття доріг при температурних показниках повітря вище +28 С, з 1 червня  2019 року в денну пору доби застосовує обмеження та заборону руху автомобільними дорогами загального користування державного значення великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тони і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн, крім транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.
13 Серпня, 2019 р., 16:05
Для забезпечення захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств та оперативного реагування на випадки силового захоплення земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства» при Черкаській обласній державній адміністрації діє регіональна робоча група з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств. До складу регіональної робочої групи входять представники Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської обласної ради, Головного територіального управління юстиції у Черкаській області, Головного управління Національної поліції в Черкаській області, Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області, Регіонального відділення Фонду державного майна України по Черкаській області, а також представники громадськості та агропідприємств Черкаської області. Засідання регіональної робочої групи проводяться кожну другу та четверту середу місяця об 11 год. 00 хв., а у разі необхідності негайного реагування на ситуацію – невідкладно. Головним територіальним управлінням юстиції у Черкаській області організовано роботу «гарячої лінії» для прийому звернень за телефоном 33-00-27. Також можна звернутись за адресою: м. Черкаси, бульв. Шевченка, 185, каб. № 244. З метою надання якісної правової консультації діють мобільні точки доступу до надання безоплатної правової допомоги у Черкаській області. До їх складу входять представники ГТУЮ, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області та нотаріуси. Виїзди здійснюються у населені пункти Черкаської області згідно графіку, з яким можна ознайомитись за посиланням: http://uprav.ck.minjust.gov.ua/hrafik/. Начальник

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора