Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

 

19 Березня, 2024 р., 09:33
Єдиний електронний реєстр призовників, військовозобов’язаних та резервістів «Оберіг» – інструмент військового обліку громадян. Він покликаний зменшити кількість помилок внаслідок людського фактору і заощадити ресурси держави та людини завдяки цифровізації. Про це інформують у Міноборони України.
19 Березня, 2024 р., 09:30
Представництво UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, презентує мобільний застосунок для жінок, що постраждали від домашнього або гендерно зумовленого насильства, або перебувають у групі ризику.
18 Березня, 2024 р., 16:50
Черкащина – з-поміж кращих областей за рівнем дотримання прав людини. Таку високу оцінку від Омбудсмана України отримав регіон за підсумками комплексного моніторингу. Про це йшлося на зустрічі очільника області Ігоря Табурця з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Дмитром Лубінцем.
18 Березня, 2024 р., 15:05
Цього тижня на Черкащині домінуватиме некомфортна, хмарна, з опадами в різних фазах погода. Температурний фон – 3-5º тепла, що вище норми на 2-4º. Про це інформує начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора