Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення

01 Листопада, 2018 р., 15:49
Для оперативного реагування на випадки силового захоплення на території Черкаської області земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства» при Черкаській обласній державній адміністрації діє регіональна робоча група з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств.
05 Жовтня, 2018 р., 10:45
      Відповідно  до розпорядження Головного ветеринарного інспектора України від 03.09.2018 №100 «Щодо організації заходів з проведення осінньої компанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин в Україні»  з 6 по 8 жовтня 2018 року на  території Звенигородського району проводитимуться роботи  по пероральній імунізації диких м’ясоїдних тварин (лиси, бродячі собаки й коти)  проти сказу шляхом розповсюдження принад з вакциною із літаків.
24 Вересня, 2018 р., 12:19
Звенигородська районна державна адміністрація оголошує конкурс з визначення підприємства (організації), що здійснює функції робочого органу з підготовки матеріалів для проведення конкурсу з перевезення на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Звенигородського району.
19 Вересня, 2018 р., 10:22
Напередодні Дня захисника України, 7 жовтня у Києві вперше відбудеться забіг міжнародного формату «Гордість Нації: ветеранська десятка». Цей забіг буде проведений в рамках національного проекту ветеранського духу та єдності «Гордість Нації», що відбуватиметься  5-8 жовтня в столиці.
13 Вересня, 2018 р., 16:35
Державний заклад «Український спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення Міністерства охорони здоров'я України», розташований в заповідній зоні м. Києва, Пуща, з 1986 року надає безоплатну амбулаторно-консультативну допомогу дітям та дорослим з усіх областей України, стаціонарну - дітям від 1-го до 18 років, постраждалим внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС та дітям воїнів АТО.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора