Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення

08 Лютого, 2018 р., 12:52
Рада голів державних адміністрацій у рамках співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SABIT, яку спонсорує Міністерство Торгівлі США, інформує про відкриття нової програми бізнес стажування для фахівців з України за напрямом «Холодна ланка поставок».
06 Лютого, 2018 р., 14:59
Громадська організація «Transparency International Україна» пропонує приєднатися до Пілотного проекту ProZorro.
30 Січня, 2018 р., 08:28
Посольство Німеччини в Україні вже вкотре надає підтримку ініціативам, які спрямовані на поліпшення умов життя вразливих верств населення.
29 Січня, 2018 р., 17:08
В Україні розпочато збір анкет на участь у Іграх Нескорених 2018. Цього року п’ятнадцять учасників нашої збірної вдруге візьмуть участь у міжнародних змаганнях у Сіднеї.
29 Січня, 2018 р., 09:32
Постановою Кабінету Міністрів України № 1333 від 21.11.2007 р. затверджено Положення про Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.
25 Січня, 2018 р., 16:08
На сьогодні у складі Державної кримінально-виконавчої служби України функціонують: 90 промислових і 11 сільськогосподарських підприємств установ виконання покарань, а також 137 майстерень і 126 підсобних господарств установ виконання покарань і  слідчих ізоляторів .   Виробничі підрозділи Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України складаються з 18 промислових підприємств, які розташовані в Київській, Житомирській, Черкаській та Чернігівській областях.     У виробничому процесі задіяне деревообробне, металообробне, ковальсько-пресове, зварювальне, швейне та підйомно-транспортне обладнання. Підприємства спеціалізуються в таких галузевих напрямках виробництва: - виробництво готових металевих виробів (металоконструкції, дверні і віконні блоки, ворота, замки, вироби з дроту, ковані вироби); - деревообробка (лісопильне, стругальне, виробництво дерев’яної тари, будівельних конструкцій та столярних виробів); - пошиття спеціального одягу; - видобуток та переробка гранітної сировини. Підприємства установ виконання покарань запрошують потенційних замовників та партнерів-інвесторів до взаємовигідної співпраці щодо налагодження перспективних виробничих проектів, гарантуємо ефективну та тривалу співпрацю,що буде базуватись на взаєморозумінні та професіоналізмі.
25 Січня, 2018 р., 15:31
Черкаська обласна державна адміністрація спільно із Черкаською агенцією регіонального розвитку та Фондом Василя Хмельницького K.Fund оголошує набір до першої в області Школи малого і середнього підприємництва. Навчання розпочнеться 19 березня 2018 року. Прийом заявок триватиме до 28 лютого.
25 Січня, 2018 р., 14:45
     Навколо нас є багато людей, які роблять добрі справи, допомагають ближнім. Вони робять це від чистого серця і часто не отримують навзаєм навіть простого «Дякую». Конкурс «Благодійна Україна» – прекрасний шанс вшанувати благодійників. Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну заявку відповідної форми. Форму заявки можна скачати за посиланням. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи). Автори конкурсних заявок несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації.
24 Січня, 2018 р., 09:29
З метою розвитку волонтерського руху, відвідування медичних закладів, обговорення перспективи реалізації спільних міжнародних гуманітарних проектів, а також ознайомлення з культурною спадщиною європейських країн з 23 квітня по 3 травня 2018 року планується міжнародна культурно-освітня поїздка до Словаччини, Австрії, Швейцарії, Франції, Іспанії, Монако, Італії, Словенії й Угорщини (програма поїздки додається).
24 Січня, 2018 р., 09:04
З 1 по 28 лютого триватиме конкурс «Підтримай Вікімандри українською», мета якого — наповнення інформацією вільного ілюстрованого онлайн путівника довідковою інформацією про подорожі українською та іншими мовами. Вікімандри – один з проектів фонду Вікімедіа, найвідомішим проектом якого є всесвітньо відома вільна енциклопедія Вікіпедія.  Метою проекту Вікімандри є створення вільних ілюстрованих путівників різними мовами світу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора