Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Лісівники відзначили своє професійне свято

Дата: 15.09.2017 08:31
Кількість переглядів: 813

Фото без описуДо працівників державного підприємства  «Звенигородське лісове господарство» 14 вересня на урочисті заходи з нагоди професійного свята завітали поважні гості: заступник голови Звенигородської райдержадміністрації Руслан Каюк, голова Шполянської райдержадміністрації Володимир Потапенко, голова Катеринопільської райдержадміністрації Ольга Ніколенко.

У своєму вітальному слові вони високо оцінили нелегку працю працівників лісового господарства у цей складний для нашої держави час, подякували за зміцнення лісового фонду, захист земельних угідь і забезпечення потреб населення у різноманітній лісовій продукції, побажали їм міцного здоров’я, оптимізму, щедрої долі, особистого та родинного щастя і добробуту. Кращим лісівникам керівники районів вручили заслужені нагороди за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомі трудові здобутки.

Директор Анатолій Проценко, підводячи підсумки роботи господарсько-фінансової діяльності підприємства, відзначив, що воно працює з позитивними показниками: збережено трудовий колектив підприємства, оновлюється матеріально-технічна база, впроваджуються сучасні технології, підвищується рівень заробітної плати працівників, чималий вклад підприємства у наповнення державного бюджету. По праву підприємство також пишається  одним з кращих в області лісових розсадників – Пехівським.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора