Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Забезпечимо найголовніше!

Дата: 26.04.2017 08:31
Кількість переглядів: 624

Фото без описуТаку мету мав  цьогорічний традиційний весняний Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста України.

Під час його проведення Звенигородська районна організація Товариства Червоного Хреста привертала увагу суспільства до проблем вразливих категорій населення: внутрішньо переміщених осіб, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів військових конфліктів та праці, інвалідів, багатодітних та неповних  сімей, дітей-сиріт, тяжкохворих, а також мала за мету сформувати громадську думку на користь милосердя.

Під час робочої зустрічі голови районної організації Товариства Червоного Хреста Володимира Слинька та керівника  місцевого територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Катерини Брайлян підведені підсумки   районного етапу Всеукраїнського місячника. Відмічено,  що на допомогу потребуючим людям  додатково надійшло на суму  майже 40 тисяч грн. одягу, взуття, медикаментів, продуктів харчування. Директор передала Товариству Червоного Хреста зібрані колективом одяг та взуття, що були в ужитку, кошти від залучення в членство працівників. Переглянута також спільна угода про співпрацю, намічено  провести червонохрестовцями  додаткові заняття з соціальними працівниками з питань надання першої допомоги та догляду за хворими в домашніх умовах. 

Місячник завершено, але  робота продовжується. Районна організація Товариства Червоного Хреста запрошує громадськість до  збору коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, предметів хатнього вжитку, медикаментів, речей, шкільного приладдя, іграшок, надання безоплатних транспортних, побутових, юридичних та інших послуг потребуючим, упорядкування будинків та прибудинкових територій самотніх громадян похилого віку та інших категорій населення. 

Тетяна Прокопенко, волонтер районної організації Товариства Червоного Хреста м.Звенигородка Черкаська обл.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора