Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З новим шкільним автобусом у новий навчальний рік!

Дата: 04.09.2017 08:37
Кількість переглядів: 844

Першого вересня діти Шевченківського  навчально-виховного комплексу отримали новий шкільний автобус.

Урочисту місію на святковій лінійці з нагоди Дня Знань виконав перший заступник голови обласної ради, випускник цього навчального закладу Валентин Тарасенко. Він передав водієві місцевої школи Миколі Шевченку ключі від автобуса, придбаного у рамках програми "Шкільний автобус" на умовах співфінансування з державного та місцевого бюджетів.

На шкільне свято також завітали голова райдержадміністрації Василь Довбуш, сільські голови с.Шевченкове Сергій Смалько та с.Боровикове Анатолій Красюк, директор Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка» Людмила Шевченко. Вони звернулись з привітаннями та настановами  до школярів. Побажали, щоб щасливим, мирним та щедрим на творчі здобутки для вчителів і учнів був новий навчальний рік. Слова подяки за щоденну напружену працю вони висловили вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Вітаючи школярів, батьків та педагогічний колектив зі святом  та знаковою подією, голова райдержадміністрації Василь Довбуш відзначив, що шкільний автобус − потреба для дітей не тільки села Шевченкове, ним будуть підвозити учнів із сусідніх населених пунктів:  Будище, Боровикове, Юркове, Шампань, Пединівка.

На урочистій лінійці панувала невимушена та святкова атмосфера, щедро прикрашена квітами та щирими посмішками дорослих і дітей. Схвильовано і урочисто пролунав перший дзвінок і покликав усіх присутніх на перший у цьому навчальному році урок.  

Цього  року  у навчальному закладі розпочали навчання 182 учні, з них 14 – першокласників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора