Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ініціативної групи з підготовки установчих зборів громадської ради при районній державній адміністрації

Дата: 18.02.2019 08:41
Кількість переглядів: 311

Фото без описуУстановчі збори з формування нового складу громадської ради при Звенигородській районній державній адміністрації відбудуться  4 квітня 2019 року в приміщенні райдержадміністрації.  Початок зборів о 10.00.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України. До складу громадської ради може бути обрано не більше, ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.

Для участі в установчих зборах необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

- рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);

- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;

- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;

- інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

Документи приймаються ініціативною групою до 5 березня  2019 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: м.Звенигородка, просп. Шевченка, 68, каб. 105.

 Телефон для довідок: 2-10-66


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора