Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Аварія на каналізаційному колекторі

Дата: 04.04.2017 09:15
Кількість переглядів: 710

Фото без опису

Порив стався в безпосередній близькості до глибинної свердловини № 3 Стебнівського водозабору (м. Ватутіне) в  тілі насипу залізничної колії на перегоні ст. Богачеве – ст. Гудзівка.

Напірний каналізаційний колектор, на якому виникла аварійна ситуація, введений в експлуатацію у 1974 році та  призначений для перекачування стічних вод з м. Звенигородка на очисні споруди м. Ватутіне. Напірний колектор діаметром 400 мм збудований в одну нитку, що в разі виникнення аварійних ситуацій, подібних даній, вимагає зупинки всієї каналізаційної мережі м. Звенигородка. З метою зменшення обсягів стічних вод на час ліквідації аварійної ситуації припинено централізоване водопостачання м. Звенигородка.

Відповідно  до затвердженого рішенням районної комісії з питань ТЕБ та НС від 03.04.2017 Плану організації робіт 04.04.2017 о 7- 00 аварійно-рятувальною бригадою КП «Водопостачання та водовідведення» Звенигородської міської ради розпочато роботи по ліквідації аварійної ситуації на напірному каналізаційному колекторі. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора