Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Військових, учасників АТО й добровольців запрошують на всеукраїнський турнір з футболу «Кубок Нескорених»

Дата: 27.03.2018 09:22
Кількість переглядів: 368

Фото без описуУ рамках проведення національного відбору Ігор Нескорених відбудеться всеукраїнський турнір з футболу.

Турнір «Кубок Нескорених» пройде 19 травня 2018 р. в м. Києві на НТК ім. В. Баннікова.

Зареєструватися на участь у всеукраїнському турнірі з футболу «Кубок Нескорених» 2018 можуть представники команд ветеранів війни та діючих військовослужбовців Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Служби безпеки України, а також добровольчих формувань, які були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій або в ході миротворчих операцій за участю України.

Змагання проводитимуться серед учасників за двома категоріями:

1.Особи з ампутацією однієї нижньої кінцівки на будь-якому рівні зі збереженням функції другої кінцівки. Гравці пересуваються за допомогою милиць, без патології вестибулярного апарату і зі збереженням зору.

2. Особи з відсутністю уражень нижніх кінцівок або з частковим пошкодженням нижніх кінцівок, які пересуваються самостійно без додаткових засобів (ходунки, милиці).

Команда-переможець турніру отримає можливість потрапити на фінал Ліги чемпіонів, що відбудеться в Києві на НСК «Олімпійський» 26 травня 2018 р.

Реєстрація відкрита до 20 квітня 2018 р. за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7kDf8kMegMpECwLWERYIsFhEN5TDND_fxiYVx79gAN6jTiQ/viewform?fbzx=2718437909868552000

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора