Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«На Черкащині 2017-ий - оголошено роком В’ячеслава Чорновола»

Дата: 26.01.2017 09:38
Кількість переглядів: 639

Про це наголосив голова райдержадміністрації Василь Довбуш під час виїзної наради у Вільховці, що відбулась 25 січня за участю заступника голови райдержадміністрації Руслана Каюка, начальника відділу освіти райдержадміністрації Лариси Кочерги з сільським головою села Тетяною Колосенко, директором Вільховецького НВК Антоніною Дідусенко, місцевими керівниками сільгосппідприємств.

-Роботу щодо виконання запланованих заходів з належного відзначення у районі 80-річчя від дня народження Героя України уже розпочато, - відзначив Василь Довбуш, - зокрема, проект «Капітальний ремонт приміщення школи села Вільховець Звенигородського району Черкаської області (заміна вікон та дверей за енергозберігаючими технологіями)» подано на конкурс інвестиційних проектів державного фонду регіонального розвитку, які будуть фінансуватися у 2017 році. Загальна вартість проекту – 963,230 тис.грн.

 Під час зустрічі з керівниками сільгосппідприємств обговорено питання щодо формування позитивного іміджу школи – адже саме тут відбуватимуться основні  заходи. Тож необхідно провести комплекс робіт з благоустрою та ремонту навчального закладу, що носить ім’я засновника Народного Руху України та входить до Всеукраїнської асоціації шкіл імені В’ячеслава Чорновола.

Керівники сільгосппідприємств пообіцяли посприяти у вирішенні поставлених завдань, зокрема надати фінансову допомогу у розрахунку по 100 грн. з гектара. Окрім того, заплановано залучити близько 500 тис. грн. з районного та сільського бюджетів.

Ми звертаємося до керівників сільгосппідприємств, підприємців,  земляків В’ячеслава Чорновола, всіх, кому небайдужа доля рідного краю, підтримати нашу ініціативу у справі вшанування  пам’яті про нашого Великого Земляка, долучитися до реалізації проекту «Капітальний ремонт приміщення школи с. Вільховець Звенигородського району Черкаської області».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора