Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зробімо наш край чистішим і привабливішим!

Дата: 10.04.2017 09:41
Кількість переглядів: 856

Фото без описуТрадиційно навесні напередодні Великодніх свят з метою покращення благоустрою населених пунктів, поліпшення стану довкілля та озеленення нашого краю у районі проводиться місячник по благоустрою.  Цього року він стартував з 1 квітня відповідно до розпорядження райдержадміністрації № 41 від 10.03.2017.

У рамках місячника звенигородчани долучилися до проведення щорічної акції «За чисте довкілля», дня благоустрою та «Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках».

За участю громадськості проведено заходи з очищення територій району від сміття та бруду, прибирання прибережних смуг, зелених зон,  посадки зелених насаджень тощо.

Під час проведення дня благоустрою в 40 населених пунктах району прибрано 12 га прибудинкових територій, 9,6 га парків і скверів, 75 тис. м2 вулиць доріг, ліквідовано 23 стихійних сміттєзвалища (120 м3), впорядковано в’їзди у населені пункти, дитячі майданчики,  кладовища та братські могили, 4570 тис.м2 берегів водоймищ, зупинки громадського транспорту, посаджено 480 саджанців дерев та 210 кущів.

8 квітня голова райдержадміністрації Василь Довбуш із своїми заступниками, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, представниками Державної екологічної інспекції у Черкаській області приєднався до проведення «Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках». Біля Звенигородської спеціалізованої школи імені Т.Г.Шевченка висадили саджанці дубів.

Як відзначив голова райдержадміністрації Василь Довбуш, що долучитись до такої справи приємно і корисно, бо це формує відповідальність кожного за те, щоб наш край був чистішим і привабливішим.

Дякуємо всім жителям району, які приєдналися до заходів з благоустрою та дбають про чистоту та порядок.

Пам'ятаймо: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора