Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартувала Національна премія для фахових медійників

Дата: 06.12.2017 09:42
Кількість переглядів: 402

Фото без описуНаціональна премія «Media etc. 2.0»  – для журналістів, що спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у податковій сфері, підтримку та розвиток вітчизняного підприємництва.

До участі у конкурсі запрошуються журналісти, які займаються професійною діяльністю у штаті чи поза штатом вітчизняних друкованих  видань, телеканалів, радіостудій та інтернет-видань, а також незалежні журналісти, фрилансери, що сплачують податки в Україні. Конкурсом передбачені окремі відзнаки для найкращих студентських робіт. За результатами конкурсу лауреати та номінанти будуть нагороджені дипломами, а за кращі роботи буде присуджено премії у розмірі 5 тисяч гривень. Члени журі, експерти та партнери Премії також додатково відзначать студентські роботи стажуванням (кількість стажувань обмежена).

Для участі у конкурсі варто надіслати електронний лист-заявку на e-mail: konkurs@mediaetc.org. Детальніша інформація про Премію та умови подачі робіт на конкурс за посиланням: https://mediaetc.org/ або за телефоном 063 456 80 90 (Ольга Михайлова).

Останній день подачі конкурсних заявок – 20 грудня 2017 року.

Премія «Media etc. 2.0» є громадською ініціативою, заснована громадськими організаціями: Інститут податкових реформ та «Громадське радіо». 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора