Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ліквідація наслідків негоди. Дякуємо за допомогу!

Дата: 30.01.2018 09:47
Кількість переглядів: 670

Фото без описуЗвенигородщина готувалася до снігових заметів, однак ніхто не розраховував, що цього року зима на Звенигородщині поб’є усі рекорди  за останні 30 років по кількості снігу.

Та завдяки оперативній і згуртованій роботі всіх служб, відповідальних за життєзабезпечення району, небайдужих жителів та керівників підприємств, установ, організацій подолано наслідки негоди, відновлено проїзд на дорогах та забезпечено безперебійне функціонування важливих об’єктів інфраструктури району.

Ще напередодні рясних опадів, 17 січня проведено засідання районної комісії, в ході якої напрацьовано план заходів із ліквідації наслідків негоди та розроблено алгоритм взаємодії всіх служб щодо протидії загрозам ускладнення дорожнього руху та забезпечення життєдіяльності соціальної сфери району.

У зв’язку зі складними погодними умовами 18 січня з 10.00 оголошено надзвичайну ситуацію . Без перепочинку працювали філія Звенигородська ДЕД, щоб забезпечити безперешкодний рух транспорту та не допустити утворення автомобільних заторів. Постійно надавали допомогу ДП «Звенигородське лісове господарство», ПАТ "Ватутінський комбінат вогнетривів".

Одні з перших до ліквідації негоди зі своєю технікою долучилися керівники сільгосппідприємств, аграрії. Окремо когось із них виділити неможливо, адже всі вони надали можливу допомогу у проведенні снігоприбиральних робіт – не тільки очищували проїзні шляхи у населених пунктах району, а й автомобільні дороги загального користування.  

Оперативно та якісно спрацювала міська рада, мобілізувавши зусилля не лише комунальних служб, а й підприємців. Одні з перших відгукнулися на прохання допомогти у подоланні наслідків стихії по району Олег Бойко, Валерій Капуловський та Андрій Паніван.

Внаслідок сильного снігопаду без світла залишилось 13 населених пунктів – тож чимало клопоту снігопад завдав працівникам РЕМу, які намагалися якнайшвидше провести аварійно-відновлювальні роботи, незважаючи на те, що вже більше 2 місяців енергетики не отримують заробітної плати.

Злагоджено спрацювали рятувальники та працівники правоохоронних органів, адже негода спричинила часте блокування доріг державного значення.

Районна держана адміністрація висловлює щиру вдячність всім, хто надав можливу допомогу для виконання невідкладних робіт щодо відновлення життєдіяльності району. Подолання надзвичайної ситуації у районі - підтвердження того, що ми у своєму домі – на Звенигородщині - спільними зусиллями можемо подолати будь-які негаразди і негоди.

 

Василь Довбуш, голова райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора