Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали аграріїв району

Дата: 19.11.2016 09:48
Кількість переглядів: 738

Фото без описуСвяткові заходи з нагоди  Дня працівників сільського господарства відбулися 18 листопада у районному Будинку культури. Хлібороби, тваринники, працівники агропромислового комплексу району, ветерани сільськогосподарського виробництва Шевченкового краю зустрілися, щоб поділитися досвідом, привітати один одного з професійним святом та щиро поспілкуватися.

Це свято традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує сповнений хвилюваннями і турботами про урожай хліборобський рік.

- Ви присвятили своє життя найважливішій професії, - звернувся до учасників урочистостей  голова райдержадміністрації Василь Довбуш. - Немає жодного куточка на землі, жодної людини, яка б щоденно не користувалася плодами вашої нелегкої праці - основи життя суспільства з найдавніших часів. Нинішній рік видався досить урожайним. Зібрано у районі майже 193 тисячі тонн зернових, при врожайності 59,8 центнера з гектара – наголосив під час виступу Василь Миколайович. - Найкращих результатів досягли Катеринопільська  філія  ТОВ „НВФ ”Урожай” ( директор Микола Вовкотруб), СТОВ «Агрофірма -  АгроРось» (директор Микола Яцун), ТОВ  «Оберіг» АНП «Агро» (директор Віктор Замрига). Найвищий  валовий збір зерна отримано у Звенигородській філії ТОВ НВФ ” Урожай” (директор Віктор Марченко), найвищий урожай цукрових буряків - у СТОВ імені Ватутіна.Фото без опису

Також відзначено і заслуги Віталія Лавриченка та Володимира Зозулі,  які не тільки зберегли, а й відроджують тваринництво у районі. У господарствах: СТОВ імені Ватутіна та СВК «Козацький» - найвищі по району надої молока.

Зрозуміло, що у кожному із цих показників закладена напружена та самовіддана праця сільських трудівників району. Василь Довбуш подякував працівникам сільського господарства за важку працю, відданість і любов до рідної землі.

 Зі святом аграріїв привітали голова районної ради Володимир Кучер, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрій Піковський.

  Піднесеного настрою присутнім додали церемонія нагородження найсумлінніших працівників сільського господарства та святковий концерт.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора