Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День благоустрою на Звенигородщині

Дата: 23.04.2018 09:09
Кількість переглядів: 1195

Фото без описуДень навколишнього середовища відзначається в Україні  у третю суботу квітня вже 19 років поспіль, згідно з Указом Президента України «Про День довкілля».

За ініціативи голови райдержадміністрації Василя Довбуша, у рамках місячника по благоустрою працівники райдержадміністрації долучилися до проведення  Дня довкілля.

За участю працівників райдержадміністрації проведено заходи з впорядкування  територій братських могил жертв фашизму 1941-43 років в урочищах  «Лаптева левада» та «Діброва» та прибирання на території  дитячого оздоровчого табору «Звенигора» в селі Хлипнівка.

За участю громадськості району проведено заходи з очищення територій району від сміття та бруду, прибирання прибережних смуг, зелених зон,  посадки зелених насаджень.

Під час проведення дня благоустрою в  населених пунктах району прибрано 15 га прибудинкових територій, 9,6 га парків і скверів, 63 тис. м2 вулиць, доріг та тротуарів, ліквідовано 21 стихійне сміттєзвалище (110 м3), впорядковано в’їзди у населені пункти, дитячі майданчики,  кладовища та братські могили, 5 тис.м2 берегів водоймищ, зупинки громадського транспорту, посаджено 590 саджанців дерев та 150 кущів.

Парки, сквери, площі, лісосмуги та все навколишнє середовище потребує уваги та бережливого ставлення людини.
Громадський обов’язок  кожного -  всіляко сприяти оздоровленню природи, що нас оточує!

Шановні жителі району!

Просимо взяти активну участь у санітарному прибиранні вулиць, скверів та парків, прибудинкових територій, під’їздів будинків, долучитися до створення нових зелених насаджень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора