Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України

Дата: 07.12.2018 09:52
Кількість переглядів: 1530

Фото без опису

- Сьогодні нас зібрали урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України. Не випадково ці дати поряд стоять у календарі, адже об’єднують вони лідерів, людей активної життєвої позиції, захисників прав і свобод громадян та незалежності України. Відвага, хоробрість, мужність, неймовірний патріотизм та невтомна жага до перемоги – усе це сьогодні про вас - наших славних захисників та волонтерів. Фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани ворога, - відзначив голова райдержадміністрації  Василь Довбуш на урочистих заходах,  що відбулися  6  грудня у сесійній залі районної ради.

- В нашій країні триває війна. Кожна мить – це мить страшної тривоги. Гинуть найкращі, цвіт української нації. Серед полеглих за волю і свободу України наші герої-земляки: Костянтин Дубовський, Віктор Бойко, Володимир Шуклін, Віктор Погорілий, Анатолій Зозуля, Михайло Нетесюк, Роман Кузьмін, Максим Фролов, Володимир Назаренко, Сергій  Дядченко, Володимир Женжеруха, Сергій Сиротенко, Ольга Зеленюк-Юріна, Андрій Логін.

Учасники урочистостей вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх героїв, які загинули на Сході України.

До присутніх у залі також звернулися голова районної ради Володимир Кучер, заступник  міського  голови  міста Звенигородка, ветеран АТО Сергій Куліков,  заступник військового комісара Звенигородського районного військового комісаріату Олег Осадчий.

За вагомий внесок у справу підтримки захисників України, громадянську мужність, патріотизм активістів волонтерського руху  Вадима Момота та Галину Рябисько нагороджено відзнакою Президента України «За гуманітарну  участь в антитерористичній операції»,  а Віктора Замригу  Почесною грамотою обласної ради.

Відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції» за вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави у підтриманні її суверенітету, територіальної цілісності, сумлінне виконання службових обов’язків, дієву громадську та ветеранську роботу нагороджено:

Юрія Причка, Івана Тьотченка, Олександра Пиляя, Олександра Лагоду, Петра Поліщука, Олександра Смоловика, Володимира Прудиуса, Сергія Залізного, Руслана Плотнікова, Олега Нечипоренка.

Також волонтерам та військовослужбовцям з нагоди Міжнародного дня волонтера та 27-ї річниці Збройних сил України вручено нагороди райдержадміністрації, районної та міської рад.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора