Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

24-27 cерпня відбудеться духовно-просвітницький Проект "Холодноярська Проща"

Дата: 15.08.2017 09:54
Кількість переглядів: 408

Фото без описуОрганізатори запрошують взяти активну участь у проекті, який  присвячено державному святу Хрещення Київської Русі Хрестителем Рівноапостольним князем Володимиром та вшануванню подій Української революції 1917-1921 років.

 «Холодноярська Проща»  - це православне паломництво для військових та цивільних, патріотично-налаштованих громадян усіх вікових категорій України та українських діаспор за кордоном, данина традиціям побожних козаків та повстанців - захисників Вітчизни, які здійснювали православне паломництво до Святих місць.

Саме тому, місцем паломництва не випадково обрано Чигиринщину (Холодний Яр) - колиску відтворення державності у 16-му столітті, серце визвольної боротьби, символ Свободи, Незалежності і об’єднання Української Нації на демократичних засадах.

Заходи відбудуться у м. Києві, м. Черкасах та на території Черкаської області, а саме: м. Чигирин, с. Стецівка, с. Суботів, с. Івківці, с. Головківка, с. Медведівка, с. Мельники, с. Грушківка, с. Вереміївка, хутір Буда.

Девіз Проекту: «За мир - молимося, єднаємося, боремося, перемагаємо!».

Детальніше про Проект "Холодноярська Проща" можна дізнатися у мережах Інтернету:  сайт: http://proshcha.org/

Facebook: Холодноярська проща https://www.facebook.com/Холодноярська-проща-1287208571324921/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора