Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щира вдячність за оперативну допомогу в ліквідації наслідків негоди

Дата: 28.01.2019 09:57
Кількість переглядів: 769

 

Фото без опису

Хуртовини та снігопад, що пройшли територією району  23 січня спричинили ускладнення руху транспорту на автомобільних дорогах району.За інформацією метеостанції «Звенигородка»  кількість опадів за добу 23 січня становила 14,9 мм.

В снігові замети в період снігопаду на автодорогах потрапило близько 60 автомобілів в с. Гусакове, Вільховець, Богачівка, Княжа та на  автомобільній розв’язці на перетині доріг Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань та  Р-04 Київ-Звенигородка.

Для очищення доріг  та забезпечення проїзду в період 23 - 24 січня було залучено техніку  філії «Звенигородська ДЕД» ДП «Черкаський облавтодор», Звенигородської  міської ради та ряду інших підприємств.

Для буксирування транспортних засобів, що потрапили у снігову пастку було додатково залучено техніку ДП «Звенигородське лісове господарство». Завдяки потужній техніці цього підприємства з снігового полону визволено понад 25 автомобілів.

Не встигли дорожні служби справитися з наслідками негоди, як 25 січня в с.Княжа сталася дорожньо-транспортна пригода з військовим автомобілем «Урал». За попередньою інформацією, ДТП сталася через вклинювання в військову колону цивільного автомобіля, внаслідок чого водій військової вантажівки на слизькій дорозі та на спуску вжив необхідних заходів з метою уникнення зіткнення та злетів у кювет. Під час ДТП ніхто не постраждав. Витягувати з кювету військову вантажівку за допомогою автомобільного крану довелося знову працівникам Звенигородського лісгоспу.

Районна державна адміністрація висловлює всім  щиру вдячність за оперативну допомогу в ліквідації наслідків негоди, в тому числі директору  та трудовому колективу ДП «Звенигородське лісове господарство».

 

Сектор з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора