Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2017 році: триває реєстрація заявок

Дата: 15.08.2017 10:08
Кількість переглядів: 357

Нагадуємо, що в Україні триває конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» 2017 року для органів місцевого самоврядування всіх рівнів.

Конкурс організовується Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у партнерстві з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні».

Конкурс має на меті відібрати, відзначити та поширити кращі практики органів місцевого самоврядування з соціально-економічного розвитку територій, що були реалізовані у період 2015-2016 рр.

Цього року темами конкурсу є:
1. Прозорість та підзвітність місцевого самоврядування.
2. Практики розвитку регіонів та громад, засновані на власних стратегіях та ресурсах.
3. Співробітництво територіальних громад.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити заявку  і надіслати її до 30 вересня 2017 року електронною поштою на адресу Best.Practice.Ukraine@coe.int.
Більше інформації про конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» дивіться у відео .
Більше інформації про умови конкурсу у 2017 році читайте у буклеті .

Довідково:
Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2017 році є шостим за ліком всеукраїнським конкурсом. Проведення таких конкурсів є загальноєвропейською ініціативою, яку з 2012 року підтримує і Україна як держава – член Ради Європи. Протягом 2012-2013 року конкурс впроваджувався Центром експертизи реформ місцевого самоврядування Ради Європи. З 2014 року організатором цього конкурсу виступає Мінрегіон України.

9 червня 2017 року Мінрегіоном оголошено Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади», який проводиться для представників журналістської спільноти в номінаціях «Онлайн-публікація», «Стаття», «Радіоматеріали» та "Відеоматеріал".

Конкурс присвячено висвітленню здобутків і громад і триваючій реформі місцевого самоврядування та децентралізації влади, серед перших результатів якої формування спроможних об’єднаних територіальних громад, зміцнення ресурсної бази       місцевого                     самоврядування, реалізація проектів

інфраструктурного розвитку на місцевому і регіональному рівні, підвищення якості надання послуг населенню та інші.

Для участі у Конкурсі потрібно до 15 жовтня 2017 року заповнити онлайн заявку (зміст гул-форми додається, що розташована за адресою: http://bit.ly/contest2017media, тата додати до неї посилання на медіа-матеріал (публікація, аудіо-, відеозапис), який було вперше опубліковано не раніше і січня 2017 року в регіональних ЗМІ будь-якої форми власності.

За результатами Конкурсу його переможці нагороджуються дипломами Мінрегіону І, II і III ступенів та дипломом «Спеціальна відзнака» і грошовими призами від Ради Європи».

Інформація про Конкурс розмішена на офіційному сайті Мінрегіону в розділі «Розвиток місцевого самоврядування» (Головна > Напрямки діяльності > Регіональний розвиток > Розвиток місцевого самоврядування > Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади».)

Примірна форма заявки та вимоги до конкурсних робіт учасника Всеукраїнського конкурсу журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади»  у 2017 році

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора