Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Від них залежить твій мир! Від тебе залежать їхні життя! Не будь байдужим!

Дата: 16.06.2016 10:27
Кількість переглядів: 858

 

Війна…  Для когось це усього лише страшне слово, картинка в телевізорі. 

Але є люди, для яких війна стала реальною трагедією на все життя. Ці люди - поранені бійці, що до кінця виконували свій обов’язок перед Батьківщиною і народом.

Тепер настала наша черга виконати свій громадянський обов'язок перед військовими - допомогти їм вижити, поставити їх на ноги, залікувати їх рани і повернути до нормального життя.

Поранення, отримані в результаті військових дій, - практично завжди дуже важкі. Порушення внутрішніх органів, відірвані кінцівки, травми, які назавжди перетворюють здорову людину на інваліда. Найскладніше - це лікування. Найчастіше воно тривале, важке і дуже дороге. Більшість сімей поранених бійців не в змозі витрачати декілька тисяч гривень в день на купівлю ліків і реабілітаційні процедури. І тільки безвідплатна допомога простих небайдужих громадян дозволяє творити дива - рятувати життя і відновлювати здоров'я нашим захисникам.

У районі 13 поранених бійців, із них 7 потребує термінового лікування, майже кожному демобілізованому необхідна  реабілітація,  психологічна підтримка, добре слово.

Щодня йдеться про рятування життів, відновлення здоров'я людей, які не побоялися стати захисниками нашої країни. І надія у них - виключно на волонтерів і простих співгромадян. Саме від нашої організованості, свідомості, від наших швидких дій залежить життя і здоров'я кожного бійця.

Важлива будь-яка сума - адже кожна гривня наближає чиєсь одужання або рятує життя. Ми звертаємося до усіх небайдужих людей підтримати нашу ініціативу! Допомогти нашим пораненим землякам – святий обов’язок кожного!

Назва організації

Громадська організація “Звенигородська районна спілка ветеранів та учасників антитерористичної операції»

№ рахунку

№ 26007921130440

Код

39781184

МФО

354507

Назва банку

ТВБВ № 10023/0233 філія – Черкаське облуправління АТ «Ощадбанк»

Голова райдержадміністрації Довбуш В.М., депутати обласної ради Тарасенко В.П., Куліков С.С., Озірний О.А., Бурсак О.В, голова районної організації “Звенигородська районна спілка ветеранів та учасників антитерористичної операції» Литвин Ю.В., голова Благодійного фонду  «Звенигородський волонтерський рух з Україною в серці» Ткаченко В.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора