Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Впровадження у районі Громадського бюджету

Дата: 16.08.2016 10:29
Кількість переглядів: 839

Фото без опису- одне з основних питань, яке 15 серпня за участю заступника голови райдержадміністрації Руслана Каюка розглянуто на засіданні громадської ради при райдержадміністрації.

Бюджет участі (громадський бюджет) – це нова тенденція, яка існує у світі,   в Україні ідея впроваджується лише з минулого року. Проект  надає можливість громадянам вирішити соціально важливі, на їхню думку, проблеми громади. На Звенигородщині проект з ініціативи громадської ради стартував 1 серпня з метою залучення громадськості до розподілу бюджетних коштів та розвитку демократичних процесів у районі.

 Охочі подати свої проекти  повинні заповнити бланк-заяву проекту та бланк-заяву про підтримку проекту та у паперовому вигляді  подати секретарю координаційної ради з питань громадського бюджету - до відділу організаційної роботи та внутрішньої політики апарату райдержадміністрації (м. Звенигородка, просп. Шевченка, 68, каб. 114)  з Фото без опису8 до 16 години. Можливо також  надіслати  матеріали на електронну адресу: zvenrda@gmail.com. Кінцевий термін направлення – 31 серпня. Зразки заяв розміщені на сайті Звенигородської райдержадміністрації у розділі «Громадський бюджет».

20 тисяч гривень - така сума кошторису Громадського бюджету на поточний рік - чекає  ефективного використання, ваших пропозицій !

Окрім того, на засіданні громадської ради начальник Звенигородського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області Леся Пона  інформувала про діяльність управління та проведення відповідних виплат жителям району. Про підсумки економічного та соціального розвитку району за І півріччя та завдання з його виконання доповіла головний спеціаліст відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Альона Остапчук. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора