Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Райони області закликали активізувати роботу з набору на контрактну службу

Дата: 21.02.2017 10:30
Кількість переглядів: 621

Пожвавити роботу з відбору кандидатів на службу за контрактом мають в районах та містах області. На цьому наголосив обласний військовий комісар Євген Курбет під час координаційної наради в ОДА.

Військовий комісар визнає, що цього кварталу Черкащина недопрацьовує. Із доведеного в області показника на перший квартал у понад 300 осіб на сьогодні підписали контракти 118.

– Поставлене перед нами завдання на сьогодні виконали на 38%, – говорить Євген Курбет. – Можу відзначити п’ять районів, які організовано працюють і є всі підстави вважати, що вони виконають план до кінця березня. Зокрема це Драбівський, Кам’янський, Смілянський, Черкаський та Чорнобаївський райони. Решта із завданням наразі не справляються.

Він відмітив, що є низка об’єктивних причин сповільнення комплектування військових частин контрактниками. Зокрема, нині контрактники призиваються лише до бойових військових частин і через навчальні центри підготовки ЗСУ.

– Наше завдання – довести реальну об’єктивну інформацію до віськовозобов’язаних громадян, які є потенційними кандидатами для відбору на службу за контрактом, своєчасно оформити всі документи, щоб вже 25-28 лютого відправити наступну чергу кандидатів до навчальних частин, – наголосив обласний військовий комісар. – Завдяки сприянню обласної влади на місцях взаємодія очільників РДА та міськвиконкомів з військкоматами пожвавилась.

Нагадаємо, нині на рівні районів працюють над розробкою програм мотивації для військовослужбовців, які виявлять бажання служити за контрактом. Відповідне доручення районам дав голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора