Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звенигородщина відзначила 72-гу річницю Перемоги над нацизмом у Європі

Дата: 10.05.2017 10:39
Кількість переглядів: 691

Фото без описуТрадиційно відзначення Дня Перемоги розпочалося урочистою ходою від Cтели - зустрічі двох Українських фронтів - до Пагорба Слави.

Звертаючись до учасників мітингу, голова райдержадміністрації Василь Довбуш закликав всіх пам’ятати уроки історії та героїв, які загинули у різні часи, відстоюючи незалежність та свободу України, шанувати та пам’ятати подвиг дідів та прадідів, які боронили рідну землю від ворога.

З вітальними словами також виступили голова районної ради Володимир Кучер, міський голова Олексанрдр Саєнко, голова районної організації ветеранів війни і праці Петро Уманець, військовий комісар Роман Здоренко, учень 11 класу Звенигородської  загальноосвітньої школи-інтернату Олександр Волощук.

Учасники заходу схилили голови, віддаючи данину пам'яті фронтовикам і трудівникам тилу, підпільникам, в'язням концтаборів і борцям руху опору, удовам і дітям війни – усім, чиє життя було спотворене воєнним лихоліттям і стало закликом для всього людства постати проти нацизму, жорстокості і насильства.

Діти випустили голубів та синьо-жовті повітряні кульки в небо як символ миру на нашій землі, віри в Україну та щасливе майбутнє.

Після мітингу всі жителі та гості міста у парку відпочинку мали можливість скуштувати солдатської каші та переглянути святковий концерт.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора