Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага! Важлива інформація!

Дата: 05.10.2018 10:45
Кількість переглядів: 323

Фото без опису      Відповідно  до розпорядження Головного ветеринарного інспектора України від 03.09.2018 №100 «Щодо організації заходів з проведення осінньої компанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин в Україні»  з 6 по 8 жовтня 2018 року на  території Звенигородського району проводитимуться роботи  по пероральній імунізації диких м’ясоїдних тварин (лиси, бродячі собаки й коти)  проти сказу шляхом розповсюдження принад з вакциною із літаків.

Принада , яка буде розповсюджуватись з літаків, безпечна для людей і тварин, має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку з різким запахом м’ясо-кісткового борошна. Всередині приманки знаходиться капсула з вакциною проти сказу.

При виявленні принад з вакциною дорослими та дітьми  брати їх руками, переносити з місця на місце чи забирати додому, гратись ними, розламувати та розбивати заборонено.

Враховуючи вищевикладене просимо терміново провести роз’яснювальну  роботу з учнями та студентами навчальних закладів стосовно правильного поводження з розповсюдженими принадами з вакциною для тварин.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора