Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Майстерня співробітництва громад Черкащини

Дата: 19.03.2018 10:50
Кількість переглядів: 334

Фото без опису22 березня 2018 року в м. Звенигородка за адресою: вул. Чорновола 40, приміщення готелю-ресторану "Золотий лев" відбудеться „Майстерня співробітництва громад Черкащини“ (workshop). Початок тренінгу - о 9-30 годині.

Організаторами даної ініціативи є Департамент регіонального розвитку обласної державної адміністрації спільно з Черкаською агенцією регіонального розвитку та Черкаським відокремленим підрозділом установи „Центр розвитку місцевого самоврядування“.

Під час майстерні ви матимете змогу ознайомитися з основними засадами та етапами співробітництва територіальних громад, на конкретних прикладах побачити переваги даного напряму, а також взяти участь у практичній частині семінару та розробити потенційні проекти співробітництва з сусідніми громадами. Навчання буде проводитись групами по 30 осіб.

Просимо взяти участь у майстерні міського та сільських голів та заповнити анкету за посиланням: https://goo.gl/forms/fDZIsQlKrZHXwVrG2

За результатами навчання учасникам будуть видаватися сертифікати Черкаського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Реєстрація є обов’язковою, кінцевий термін – 12:00 20.03.2018.

Програма заходу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора