Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В області готуються до проведення фестивалю Холодний Яр

Дата: 27.06.2017 10:57
Кількість переглядів: 671

Фото без опису

       Організаційні питання щодо проведення фестивалю нескореної Nації «Холодний Яр» (http://neskoreni-fest.org.ua) вирішували під час наради в ОДА. Цьогоріч він  вже втретє скликає гостей з усієї України.

– Фестиваль «Холодний Яр» набирає обертів, – каже перший заступник голови ОДА Віталій Коваль. – Не виключено, що цього разу до нас прибуде ще більше відвідувачів, ніж торік. Маємо нині на сторінці фесту в соцмережі більше 5 тисяч схвальних відгуків, торік їх було близько 2 тисяч і відповідно вдвічі більше приїжджих. Відтак наразі активно готуємося, аби всі, хто долучиться, отримали максимум задоволення  і користі від побаченого.

Нагадаємо, Фестиваль нескореної Nації «Холодний Яр» — всеукраїнський націоналістичний, інформаційно-просвітницький фестиваль. Уже три роки поспіль фестиваль організовують силами громадських організацій «Національний Альянс», «Сокіл», «Самооборона Майдану Черкащини» – за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації.

Під час фестивалю діятиме музична та гутіркова сцена, літературний наступ, мандрівки «Холодним яром», спортивні змагання, зокрема футбольний турнір, дитячий майданчик, лекції з історії та висвітлення тематичних історичних виставок. На території діятиме й наметове містечко.

Родзинкою фестивалю стане виставка колекції вогнепальної зброї львівської організації «Штурм». В Україні в такому повному обсязі колекція іще не виставлялася.

Між тим, на головній сцені фесту виступлять 12 гуртів: Тартак, Тінь Сонця, Залізний хрест, ДримбаДаДзига, Go-a, Натоліч, Новимнийкудень, ВІЙ, JoryjK?oc, Чумацький шлях, KRUTі Фіолет. Відбудеться й нічна сцена, хедлайнер якої – відомий письменник, ведучий, актор і співак Антін Мухарський.

Зауважимо, протягом фестивалю діятиме сувора заборона вживання алкоголю!

Вхід безкоштовний. При цьому на території фесту будуть розміщені скриньки для благодійної допомоги, до збору якої зможуть долучитися всі бажаючі. Виручені ж кошти організатори спрямують учасникам АТО, зокрема на закупівлю медикаментів та обладнання для облаштування реанімаційного автомобіля, який перебуватиме на території фесту та по завершенню буде переданий медикам у зону проведення бойових дій.

ЯК і ЧИМ(http://neskoreni-fest.org.ua/doizd/) дістатись на Фестиваль.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора