Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Екстрене засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 23.12.2016 10:58
Кількість переглядів: 656

       22 грудня 2016 року відбулося екстрене засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, пов’язане з питанням ефективної протидії поширенню грипу та ГРВІ серед населення району.

За останній тиждень (з 10.12 по 16.12) поточного року в районі захворіло 269 осіб,  зокрема дітей 0-4 років 44 особи, 5-14 років – 129 осіб, 5-17 років – 31 особа .  Госпіталізовано 38 осіб захворілих, зокрема дітей 0-17 років -  35 осіб, що становить 92 %  від числа госпіталізованих. Перевищення епідемічного порогу за  тиждень в районі не зафіксовано (-5,6%).

 

Відповідно до проведених досліджень на території області циркулює збудник грипу типу А H3N2 (Гонконг).

На засіданні комісії прийняті рішення:  впровадити посилений дезінфекційний режим в лікувально-профілактичних, оздоровчих та дошкільних навчальних закладах,   інтернатних закладах для дітей та дорослих, інших соціальних закладах, на підприємствах незалежно від форм власності, вокзалах, у громадському  транспорті, підприємствах торгівлі, громадського харчування, місцях масового перебування людей,  відмінити в дитячих поліклініках профілактичний прийом здорових дітей першого року життя.

У школах,  навчальних закладах всіх рівнів акредитації району ввести обмежувальні протиепідемічні заходи, зокрема припинення навчального процесу в конкретних навчальних закладах вводити рішенням керівника закладу при перевищенні граничного рівня захворюваності.

Сектор з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора