Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Для протидії рейдерству на Черкащині діє регіональна робоча група

Дата: 13.08.2019 16:05
Кількість переглядів: 386

Для забезпечення захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств та оперативного реагування на випадки силового захоплення земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства» при Черкаській обласній державній адміністрації діє регіональна робоча група з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств. До складу регіональної робочої групи входять представники Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської обласної ради, Головного територіального управління юстиції у Черкаській області, Головного управління Національної поліції в Черкаській області, Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області, Регіонального відділення Фонду державного майна України по Черкаській області, а також представники громадськості та агропідприємств Черкаської області.
Засідання регіональної робочої групи проводяться кожну другу та четверту середу місяця об 11 год. 00 хв., а у разі необхідності негайного реагування на ситуацію – невідкладно. Головним територіальним управлінням юстиції у Черкаській області організовано роботу «гарячої лінії» для прийому звернень за телефоном 33-00-27. Також можна звернутись за адресою: м. Черкаси, бульв. Шевченка, 185, каб. № 244.
З метою надання якісної правової консультації діють мобільні точки доступу до надання безоплатної правової допомоги у Черкаській області. До їх складу входять представники ГТУЮ, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області та нотаріуси. Виїзди здійснюються у населені пункти Черкаської області згідно графіку, з яким можна ознайомитись за посиланням: http://uprav.ck.minjust.gov.ua/hrafik/.
Начальник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора