Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведення рейду “Урок” у Звенигородському районі

Дата: 27.10.2016 11:01
Кількість переглядів: 1136

Фото без описуНа виконання вимог листа Міністерства соціальної політики України  від 19.08.2016 № 12182/0/14-16/57 «Про організацію та проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок», відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту», пп. 11 п. 9 Положення про службу  у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням обласної державної адміністрації від 19.10.2007 № 35 (у редакції розпорядження обласної державної адміністрації від 11.11.2013 № 365), з метою надання дітям з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок учбового періоду, усунення причин та умов даного явища, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності   і безпритульності в Звенигородському районі проведено роботу відповідно до заходів  рейду «Урок».

Комісійно було обстежено житлово-побутові умови проживання дітей у сім’ях, які опинились  у складних життєвих обставинах, в яких проводилися індивідуальні профілактичні бесіди про те, що їхні неповнолітні діти повинні відвідувати навчальні заклади.

Протягом серпня 2016 року службою у справах дітей  проведено благодійну акцію до 1 вересня «В школу з радістю» з метою підтримки дітей пільгових категорій та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

На проведення акції рішенням Звенигородської районної ради «Про районну цільову соціальну Програму реформування системи закладів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2012-2017 роки»  виділено та придбано шкільних канцелярських товарів на суму 5 тис. грн., які  вручено у вигляді подарунків до 1 вересня 70 дітям категорійних сімей.

Відповідно до проведених рейдів та за даними відділу освіти  Звенигородської райдержадміністрації, не приступило до навчання 16 дітей у зв’язку з реорганізацією Гусаківської загальноосвітньої школи Звенигородської районної ради Черкаської області (батьки не подали заяви про влаштування дітей в інші навчальні заклади).

 Начальник служби у справах дітей                                                                                                         Л.П.Притула                                                                                                                                    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора