Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині відзначили День місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2017 10:08
Кількість переглядів: 766

7 грудня  в актовому залі Звенигородської школи мистецтв відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування в Україні.

З вітальними словами та найкращими побажаннями до присутніх звернулись голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець, голова районної державної адміністрації Василь Довбуш, голова районної ради Володимир Кучер та міський голова Олександр Саєнко.

Кращим  представникам місцевого самоврядування вручено Почесні грамоти та  медалі обласної ради, районної та міської рад, райдержадміністрації.

 Вітаючи присутніх зі святом, голова обласної ради та керівники району та міста  зазначили, що бути посадовцем місцевого самоврядування саме у цей час – відповідальна та складна місія, яку посадовці місцевого самоврядування не бояться на себе брати.  Їм доводиться вирішувати різні проблеми, адже їхнє завдання вислухати та допомогти кожному. Саме від них залежить успішний розвиток громади та й  відповідно - держави в цілому.

У зв’язку з подіями на Сході країни керівники громад також організовують та  надають допомогу сім’ям та учасникам АТО, військовозобов’язаним, що захищають наш мир і спокій, переймаються  проблемами внутрішньо переміщених осіб.

Високопосадовці побажали усім міцного здоров’я на довгі роки, миру, щастя і достатку, невичерпної енергії,  перемог і добрих справ у нелегкій і відповідальній роботі.

У рамках святкування відбулась також почесна посвята у козаки Козачанського куреня Вільного козацтва патріотичних  представників місцевого самоврядування.

Святкового настрою присутнім додали вітання вихованців дитячої школи мистецтв, працівників районного Будинку культури та народних аматорів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора