Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Черкащині стартував пілотний проект зі створення та аналізу психофізіологічного профілю ветерана

Дата: 09.04.2019 11:12
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

З квітня 2019 року в Черкаській області розпочато  реалізацію пілотного проекту Міністерства у справах ветеранів України зі створення та аналізу психофізіологічного профілю ветеранів, за ініціативи Міністерства у справах ветеранів спільно з Черкаською обласною адміністрацією, представниками соціальної служби та членами ГО «Побратими».

Перший етап проекту розпочався з консультування та навчання фахівців соціальної роботи центрів соціальних служб для сімї ,дітей та молоді та ветеранів АТО щодо опитування учасників бойових дій, визначення їхніх потреб, оцінювання  психологічного  стану та  здійснення  рівня  задоволеності держпідтримкою на місцевому рівні. Робота проводитиметься не тільки з самими ветеранами, але і з їхніми родинами, а також охоплюватиме родини загиблих.

Зібрана під час анкетування інформація буде внесена в загальну базу даних. Таким чином будуть визначені найголовніші та найбільш актуальні проблеми ветеранів та оцінено загальний рівень соціального захисту в області.

На місцевому рівні таке навчання пройшли фахівець із соціальної роботи ,практичний психолог Звенигородського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Тетяна Мірошник та ветеран АТО Беба Сергій Геннадійович.

Ними на протязі 3 тижнів буде проведено опитування учасників бойових дій нашого району.

Прохання голів сільських рад, ветеранських організацій  та самих учасників бойових дій сприяти у проведенні даної роботи .

Фото без опису

Директор РЦСССДМ                                                   С.Сороченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора