Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представників громадських організацій запрошують взяти участь в засіданні круглого столу для обговорення проекту Закону України "Про національний фонд розвитку громадянського суспільства"

Дата: 10.10.2017 11:29
Кількість переглядів: 338

Фото без опису           У рамках реалізації проекту "Допомога Уряду України з реалізації стратегії розвитку громадянського суспільства" Координатори проектів ОБСЄ в Україні спільно з Адміністрацією Президента України і Міністерством молоді та спорту України  запрошують на засідання у форматі круглого столу, яке відбудеться 20 жовтня в місті Дніпро, для обговорення проекту Закону України "Про національний фонд розвитку громадянського суспільства".

         До участі у засіданні запрошуються працівники підрозділів районних державних адміністрацій, які відповідальні за взаємодію з громадянським суспільством, а також представники організацій громадянського суспільства.

Відшкодування витрат, повязаних із участю в заході(проїзд та харчування), здійснюватиметься організаторами заходу. Компенсація транспортних витрат відбуватиметься за наявності паспорта та оригіналів проїздних документів на автобус або потяг.

Для підтвердження участі в заході необхідно заповнити заявку, що міститься за посиланням:https://goo.gl/forms/AqIzo3c8EEpWwxZI2

Відповідальна особа - представник Координатора проектів ОБСЄ  в Україні Роговська Катерина.

Контактний телефон: 063 3130882


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора