Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні виборці!

Дата: 30.05.2019 11:29
Кількість переглядів: 365

Фото без описуШановні виборці!

    У зв’язку з підготовкою та проведенням позачергових виборів народних депутатів України, що відбудуться 21 липня 2019 року та створення оптимальних умов виборцям для перевірки та уточнення своїх персональних даних відділ ведення державного реєстру виборців апарату Звенигородської райдержадміністрації працюватиме у вихідні дні  1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30 червня та 6, 7, 13, 14, 20, 21 липня 2019 року.

Час роботи відділу ведення Державного реєстру виборців у вихідні дні:

початок роботи - 8.00 год.;

закінчення роботи -  17.00 год.;

обідні перерва з 13.00 год. до 13 год. 45 хв.

Особливо це стосується виборців:
колишніх військовослужбовців строкової служби;
які голосуватимуть вперше (досягли 18-річчя);
громадян, які прибули із закордону і знялись з обліку в МЗС;
громадян, що повернулися з місць позбавлення волі;
які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних, або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто.
    При собі необхідно обов’язково мати паспорт громадянина України, а у разі зміни прізвища – ще й документ, що підтверджує ці зміни.
          Звертатися у відділ ведення Державного реєстру виборців за адресою: м.Звенигородка, пр-кт Шевченка, 68, кім.111.

Телефон для довідок: 2-10-66, 2-68-72.

Шановні виборці!

Змінився порядок тимчасової зміни місця голосування

29 травня 2019 року Центральною виборчою комісією прийнято постанову № 910, якою внесено зміни до постанови Комісії від 13 вересня 2012 року № 893 "Про забезпечення тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси".
Для тимчасової зміни місця голосування виборець може звернутися із відповідною заявою до 15.07.2019 до органу ведення Державного реєстру виборців за вказаним у цій заяві місцем перебування виборця в день виборів (повторного голосування) чи місцезнаходженням виборчої дільниці, дільниці для голосування, яку він просить визначити місцем його голосування або за виборчою адресою заявника, яка визначається відповідно до статті 8 Закону України "Про Державний реєстр виборців".
Відтепер вимогу стосовно додавання до заяви про тимчасову зміну місця голосування документів (копії документів), які підтверджують необхідність такої зміни, скасовано.
Мотивація тимчасової зміни місця голосування зазначається лише у заяві виборця, примірний зразок якої встановлено у додатку 2 до постанови Комісії від 13 вересня 2012 року № 893. Зазначена мотивація може бути викладена, зокрема, у такій формі: "за сімейними обставинами", "у зв’язку з відрядженням", "у зв’язку з виробничою необхідністю", "за місцем роботи", "за місцем навчання", "за місцем фактичного проживання", "у зв’язку із відпусткою", "у зв’язку із санаторно-курортним лікуванням" тощо.
Звертатися у відділ ведення Державного реєстру виборців за адресою: м.Звенигородка, пр-кт Шевченка, 68, кім.111.

Телефон для довідок : 2-10-66, 2-68-72.


Начальник відділу ведення ДРВ
апарату Звенигородської РДА                                                                                                               О. БАКОВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора