Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації привітав підприємців району із професійним святом

Дата: 06.09.2016 11:43
Кількість переглядів: 772

Напередодні Дня підприємця в сесійному  залі районної ради відбулися урочисті заходи. Голова райдержадміністрації Василь Довбуш  привітав підприємців Звенигородщини  з професійним святом, висловив щиру вдячність за наполегливу  працю, за ініціативність, активну громадську позицію, співпрацю з органами влади, особистий внесок у розвиток підприємництва та кращим підприємцям району  вручив грамоти райдержадміністрації.

- Ви є особливою категорією людей, які самостійні, рішучі, готові брати на себе відповідальність, незалежні,  не боїтесь ризикувати. Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання тієї ролі, яку відіграє галузь підприємництва у розвитку вітчизняної економіки. Це і зменшення напруги у суспільстві шляхом створення нових робочих місць, і зростаючий внесок у валовий продукт,  і збільшення на цій основі надходжень до державної скарбниці та до бюджету району,- відзначив Василь Довбуш.

       На свято привітати  підприємців району також завітали голова районної ради Володимир Кучер, заступник міського голови  Оксана Бугаєнко, начальник Зенигородської  ОДПІ Анатолій Мовчан.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора