Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виїзне засідання Громадської ради

Дата: 22.09.2017 11:44
Кількість переглядів: 668

21 вересня для членів Громадської ради при Звенигородській райдержадміністрації організовано виїзний тур по Шевченківських місцях.

На початку поїздки члени громадської ради за участю заступника голови райдержадміністрації Руслана Каюка, начальника відділу освіти райдержадміністрації Лариси Кочерги обговорили питання щодо стану виплати заробітної плати працівникам освітньої галузі та проведення відновлювальних робіт з реконструкції маєтку пана Павла Енгельгардта, лікування та реставрацію дубів у Будищах.

Під час виїзного засідання члени громадської ради зустрілися із працівниками Шевченківського Будинку культури, обговорили проблемні питання, акцентувавши увагу на тому, що деякі з них можна вирішити за рахунок громадського бюджету, що віднедавна запрацював у Звенигородському районі.

Наступним об’єктом програми було відвідання Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка».  Члени Громадської ради пройшлись стежками, якими ходив наш земляк у Моринцях і Шевченковому, а наостанок зробили зупинку біля знаменитих Шевченкових дубів у Будищах.

 Поїздка залишила незабутні враження у членів громадської ради. Вони висловлюють щиру вдячність працівникам Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка» та всім організаторам цієї поїздки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора