Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Третій Міжнародний форум молодіжних центрів «Від ініціативи – до дії»

Дата: 26.04.2019 11:53
Кількість переглядів: 305

Фото без описуІз метою обміну досвідом та кращими міжнародними й національними практиками щодо діяльності молодіжних центрів, посилення співпраці в напрямі розвитку молодіжної інфраструктури в Україні Міністерство молоді та спорту України в партнерстві з Київською обласною державною адміністрацією, Асоціацією молодіжних центрів України та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні організовуватимуть третій Міжнародний форум молодіжних центрів «Від ініціативи – до дії» на Київщині.

Захід триватиме з 22 по 24 травня 2019 року. До участі запрошуються представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, діючих молодіжних центрів, а також молодіжні працівники, які мають бажання розвивати мережу молодіжних центрів в Україні.

Для зголошення на форум просимо заповнити форму реєстрації до 06 травня (включно) за посиланням: https://cutt.ly/3rlDg3.

Із детальною інформацією щодо проведення третього Міжнародного форуму молодіжних центрів «Від ініціативи – до дії» можна ознайомитися за посиланням: http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/44182 .

Витрати на проїзд, проживання та харчування здійснюються за рахунок організаторів заходу.

Контактна особа: Марія Сакута – головний спеціаліст відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України, тел.: (044) 284 30 26


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора