Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В ПЕРШИЙ КЛАС З ЧЕРВОНИМ ХРЕСТОМ

Дата: 19.08.2017 11:54
Кількість переглядів: 609

Першовересень -  свято всенародне, адже всі ми родом із дитинства,  з трепетом  та надією  ведемо  до школи, в незвідану країну Знань  своїх діток, потім онучаток. А як можна  в цей день без душевного трепету  спостерігати за  радісною ходою красиво одягнених  школярів, їх сміхом, веселим щебетанням,    поважною поведінкою батьків та рідних, як ніколи  красивих та відповідальних педагогів !

А ще День знань – турбота нас,  рідних,  в придбанні  одягу,  портфелика, канцтоварів та ще багато чого.  Адже так хочеться бачити  наших  школяриків  найкращими, зробити цей день для них  дійсно   святковим, таким, що запам»тається назавжди, стане  добрим початком їх  майбутньої життєвої стежини.   Звенигородська районна організація Товариства Червоного Хреста цьогоріч, як і  багато років поспіль,  взяла     на себе турботу  за  підготовку до школи першачків  із малозабезпечених  родин. Традиційно нам не відмовили в проведення акції  «З радістю до школи»   керівники  магазинів «Моя сім»я»  Михайло Нестеровський та «Канцтовари» («Зелений магазин»)  Наталія Олефіренко (на  світлинах),  завдячуючи внескам  жителів району придбано   канцтовари, вручено  також  одяг та взуття,  іграшки.

Ми  доземно вдячні нашим щедрим спонсорам, окремим жителям району за підтримку милосердної діяльності. А школярам  бажаємо  успішно пізнавати   предмети, педагогам -  витримки та мудрості, всім нам -  Божої благодаті    на  добрі справи, милосердя, гарного здоров»я та  миру!

Володимир Слинько,

голова районної організації Товариства Червоного  Хреста


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора