Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виставка-ярмарок голубів в Звенигородці

Дата: 08.10.2018 12:04
Кількість переглядів: 1728

Фото без опису

Звенигородка славиться своїми голубівниками. Фахівці стверджують, що тут любителів голубиного гону на кількість населення найбільше в усій Україні.

Тож недаремно саме у Звенигородці ось уже декілька років поспіль відбуваються виставки-ярмарки голубів, до якої залучаються і шанувальники кролів та свійської птиці.

Цьогоріч така виставка-ярмарок, яка  набула вже  всеукраїнського  рівня, організована Звенигородським клубом високолітних та декоративних голубів «Звенигора»  відбулась 6 жовтня .

Виставку оцінювали: Руслан Ільченко - президент Всеукраїнської асоціації високолітніх голубів, Микола Доніч – головний суддя колегії голубоводів, Сергій Бурцев – секретар асоціації високолітніх голубів.

Привітати та побажати учасникам ярмарки–виставки святкового настрою та успіхів, а всім присутнім гарних вражень та покупок завітали заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк та заступник міського голови Сергій Щербина.

На центральній  площі  міста було дуже велелюдно. Сюди з’їхалися шанувальники «птахів миру» з більшості регіонів України та жителі міста та району.

Високу оцінку учасників та гостів виставки-ярмарку отримали також високопорідні красені-кролі та різна домашня птиця.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора