Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

23 та 24 cерпня звенигородчани святкували День незалежності України, День Державного Прапора та 622 річницю міста Звенигородка

Дата: 25.08.2016 12:17
Кількість переглядів: 1028

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуУрочистості розпочалися 23 серпня біля центрального входу  районної ради та райдержадміністрації.

Голова райдержадміністрації Василь Довбуш та демобілізований боєць АТО - ровесник незалежності нашої країни Руслан Вдовиченко виконали почесну місію - урочисто підняли Державний Прапор України.

Після церемонії урочистого підняття прапора звенигородчани пройшли парадом вишиванок до районного Будинку культури, де продовжилися урочистості.

- Незалежність дала не тільки власну державу, а й нове покоління людей з прогресивним світоглядом та почуттям власної гідності. Сьогодні українська молодь  – цьому яскравий приклад. Демократична та інтелектуальна, з європейськими прагненнями і патріотичними поглядами. Хіба може віднайтися якась сила, котра змусить українських юнаків і дівчат коритися, котра здолає їхнє щире бажання жити за світовими стандартами на рідній землі, - звернувся голова райдержадміністрації Василь Довбуш до присутніх на урочистостях. - Ми відзначаємо 25 років Незалежності, але реальна історія Незалежності України значно довша і багатша. Віра, відвага, мудрість, пам'ять, стійкість і совість – споконвічні риси українців, а головна рушіна сила – воля! Ключова цінність для нас – непереможне прагнення до Незалежності.  Нас не можна поневолити чи зламати. Ми народжені вільними на своїй землі. І боронити її ми готові до кінця.  

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Учасників АТО, волонтерів, благодійників, активних громадських діячів, звенигородчан, які зробили значний внесок у розбудову країни і Звенигородщини, нагороджено  медалями, пам’ятними знаками, грамотами і подяками. 

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 серпня дорослі і діти також мали можливість отримати заряд бадьорості, гарного настрою. Організовано низку заходів: спортивні змагання, виставки, конкурси, святкові концерти.

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора