Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вирішували актуальні питання організації відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2017 року

Дата: 27.04.2017 12:18
Кількість переглядів: 694

Фото без описуПро хід оздоровлення дітей району та забезпечення фінансування оздоровчої кампанії обговорено сьогодні на  нараді, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Задеряка з директором дитячо-юнацького оздоровчого табору "Звенигора" Андрієм Неумитим, начальниками окремих відділів та управлінь, служб райдержадміністрації.

Акцентовано увагу на забезпеченні якісного оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2017 року у дитячо-юнацькому оздоровчому таборі "Звенигора", створення в оздоровчому закладі безпечних для здоров’я і життя умов, впорядкування території, проведення поточних ремонтів.Фото без опису

Як повідомила начальник фінансового управління райдержадміністрації Наталія Лаврінченко, на придбання путівок для оздоровлення дітей пільгових категорій з районного та сільських бюджетів передбачено кошти у сумі 450,5 тис. грн. На утримання дитячо-юнацького оздоровчого табору "Звенигора" виділено кошти у сумі 160 тис. грн., з яких вже використано 49 тис. грн., та передбачено 50 тис. грн. на придбання матеріалів та проведення поточного ремонту.

За підсумками наради прийнято відповідні рішення для успішного проведення оздоровчої кампанії у районі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора