Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Конкурс з визначення організації, що здійснює функції робочого органу з підготовки матеріалів для проведення конкурсу з перевезення на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Звенигородського району

Дата: 24.09.2018 12:19
Кількість переглядів: 372

Фото без описуЗвенигородська районна державна адміністрація оголошує конкурс з визначення підприємства (організації), що здійснює функції робочого органу з підготовки матеріалів для проведення конкурсу з перевезення на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Звенигородського району.

Метою проведення конкурсу є вибір на конкурсних засадах підприємства (організації), яке спроможне забезпечити належну якість організації і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Звенигородського району (далі – конкурс).

Основні умови конкурсу:

У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), що мають фахівців та досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень та цим Умовам (далі- претенденти).

Не допускаються до участі у конкурсі підприємства (організації), які: визнані банкрутом або щодо яких порушено справу про банкрутство чи ліквідацію суб’єкта господарської діяльності; надають послуги з перевезень; провадять діяльність на ринку транспортних послуг, пов’язану з наданням послуг перевезень; представляють інтереси окремих автомобільних перевізників; подали для участі у конкурсі документацію, оформлену неналежним чином або таку, що містить неправдиву інформацію.

З метою участі у конкурсі підприємство (організація) – претендент подає секретарю конкурсного комітету у визначений в оголошенні термін такі документи: заяву на участь у конкурсі згідно із встановленою формою, копії документів, що підтверджують досвід роботи підприємства (організації) не менш як три роки з питань організації пасажирських перевезень; копії документів, що підтверджують наявність у підприємства (організації) фахівців у галузі автомобільного транспорту; копії документів, що підтверджують наявність у підприємства матеріально-технічного забезпечення.

Основні критерії відбору переможця: найбільший досвід роботи з питань організації пасажирських перевезень (не менше трьох років); кількість фахівців з питань організації пасажирських перевезень; наявні матеріальні ресурси та технології для забезпечення проведення засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників.

Копії документів повинні бути завірені підприємством (організацією) в установленому законодавством порядку.

Документи, що надійшли після встановленого строку, не приймаються.

Документи, подані не в повному обсязі, не реєструються і повертаються претенденту з відповідним обґрунтуванням. Всі зауваження та недоліки при подачі документів на участь в конкурсі підприємства (організації) мають виправити протягом двох днів та подати документи повторно.

Документи для участі в конкурсі подаються претендентами у закритому конверті.

Документи на конкурс приймаються до 17 год. 15 жовтня 2018 року у конверті, на якому зазначаються назва претендента і адреса, з поміткою «Заява на участь у конкурсі з визначення підприємства (організації), що здійснюватиме функції робочого органу з підготовки матеріалів для проведення конкурсу з перевезення на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Звенигородського району», за адресою: 20200, м. Звенигородка проспект Шевченка, 68, 1 поверх, каб. 115, відділ економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації.

Перелік документів та зразок заяви також можна отримати на веб – сайті Звенигородської райдержадміністрації https://zvenrda.gov.ua/ в розділі «Звенигородська РДА» в рубриці «Оголошення».

Засідання конкурсного комітету з питань визначення переможця підприємства (організації), що здійснює функції робочого органу з підготовки матеріалів для проведення конкурсу з перевезення на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Звенигородського  району відбудеться 16 жовтня 2018 року о 10.00 за адресою  20200, м. Звенигородка проспект Шевченка, 68, ІІ поверх, каб. №204, малий зал засідань.

ЗАЯВА на участь у конкурсі з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з підготовки матеріалів для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території району

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора